Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Prvotna fermentacija poteka v steklenici. Sekundarna fermentacija pa izpeljejo na neobičajen način – vinsko osnovo ustekleničijo s svežim moštom, kar sproži fermentacijski proces v steklenici. Gre za svojstveno kombinacijo t.i. klasične metode ter ancestralne metode oz. metode ancestrale, ki je bolj znana pri t.i. Pet-Nat peninah, kar je okrajšava za francoski izraz petillant-naturelle.
Šifra: 3897
Šifra: 603
Šifra: 579
Šifra: 3799
Šifra: 3138
Šifra: 5170
Šifra: 5488
Šifra: 2462
Šifra: 4741
Šifra: 536
Šifra: 3844
Šifra: 544
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B