0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Trgovina DRINX BTC Ljubljana

Trgovina DRINX BTC Ljubljana

Naslov:
Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana
Kontakti:
Telefon: 01 810 90 29
E-pošta: info@drinx.si
Delovni čas:

Pon-sob: 9:00 - 20:00

Nedelje in prazniki: zaprto!

Ostali podatki:

Obiščite nas v največji trgovini s pijačami v Sloveniji. Trgovina se nahaja v trgovskem centru BTC, v hali A - skozi vhod A3.

Na kar 400 kvadratnih metrih lahko najdete vse kar potrebujete za rešitev tekočih težav. Obenem pa vam ponujamo bogat izbor gourmet programa, kozarcev Lehmann ter vinskih pripomočkov. Našli boste tudi salamoreznice Berkel, Big Green Egg in posode Falk. Skratka čisto vse kar potrebujete na enem mestu.

Vstopite v svet vinskih ikon in spoznajte svetovne in domače pridelovalce. Obenem pa se razvajajte ob bogatem programu žganih pijač, ali pa se podkrepite z izbiro gourmet programa priznanih domačih pridelovalcev. Trgovina obsega tudi poseben degustacijski prostor, kjer lahko vina konzumirate po trgovinskih cenah in jih pospremite z izbrano jedjo.

Izkušena ekipa sommelierjev, prekaljenih barmanov in strokovnjakov vam je na voljo za vsakršna svetovanja.

Smo ekskluzivni distributer za šampanjce Pommery, Heidsieck & Co., Vranken, Valentin Leflaive ter največjega ekološkega vinogradnika na svetu – Gerard Bertrand. Obenem pri nas najdete cave Codorniu, vina Frescobaldi, Olivier Leflaive, Marques de Caceres, portovce Rozes in še številne druge. V trgovini organiziramo predstavitve z vinarji in izobraževanja za sommelierje, ljubitelje in profesionalne uporabnike. Vabljeni v bogat svet pijač, prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase.