0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Novice
  • / En Primeur - izkoristite prednosti nakupa po ekskluzivnih cenah

En Primeur - izkoristite prednosti nakupa po ekskluzivnih cenah

17.07.2023

Dobrodošli v Bordeaux, kjer se prepletata tradicija in odličnost. Ta priznana francoska vinorodna dežela, vsako leto pripravi kampanjo En Primeur, ki ljubiteljem vina omogoča izjemno priložnost za nakup vin, preden so vstekleničena in na voljo na trgu.

Preverite ponudo vin En Primeur 2022

Dragi kupci, sedaj lahok tudi vi pridobite vina iz ponudbe En Primeur in to po izjemnih cenah!

Oprostite, predogleda ni možno naložiti. Prenesi datoteko.

Če imate težavo s prikazom datoteke jo lahko prenesete tukaj.

Sporočite nam vaše želje, saj je naročila možno oddati do 14. 08. 2023. Vina so na voljo v omejenih količinah. Po oddaji seznama želja vas bomo obvestili o vseh podrobnostih

Vaše želje lahko sporočite na naslov valentin.bufolin@drinx.si.

Spoznajte En Primeur in prednosti nakupovanja po tem sistemu

Kampanja En Primeur, omogoča kupcem, da si zagotovijo vina iz najnovejšega letnika, medtem ko še zorijo v sodih. Ta praksa se je začela v 17. stoletju kot način, kako so vinogradniki pridobili kapital za svoje delovanje. Danes je postala izjemno pričakovan dogodek, ki pritegne pozornost vinskih poznavalcev po vsem svetu.

Med kampanjo En Primeur posesti odprejo svoja vrata trgovcem, novinarjem in strokovnjakom, ki se zberejo, da okušajo in ocenjujejo vina novega letnika. Ta ocenjevanja predstavljajo ključno merilo za vina iz Bordeauxa, saj usmerjajo pričakovanja in investicijske odločitve kupcev.

Sodelovanje v kampanji En Primeur ima več prednosti za ljubitelje vina. Prvič, omogoča dostop do vina v omejeni izdaji, ki postanejo zelo iskana, ko so enkrat izdana. Med zorenjem v sodih vina pridobivajo kompleksnost, kar pogosto poveča njihovo vrednost, kar pomeni, da je nakup En Primeur lahko donosna investicija.

Ker se povpraševanje po vinih iz Bordeauxa nenehno povečuje, vlaganje v kampanjo En Primeur kupcem omogoča pridobiti izjemno priznana vina po začetnih cenah, kar lahko prinese pomembne prihranke v primerjavi s kasnejšim nakupom.

Vendar je pomembno upoštevati, da sodelovanje v kampanji En Primeur zahteva določeno mero potrpljenja. Po pridobitvi vin bodo še več mesecev ali celo let zorela v sodih, odvisno od letnika in konkretnega vina. Šele po tem obdobju zorenja se vina stekleničijo in nato dostavijo kupcem.

Če razmišljate o sodelovanju v kampanji En Primeur, je priporočljivo poiskati nasvet izkušenih trgovcev z vinom ali zaupanja vrednih strokovnjakov. Ti vam lahko nudijo neprecenljive vpoglede v kakovost in potencial letnika ter vam pomagajo sprejemati obveščene odločitve.

V povzetku kampanja En Primeur predstavlja edinstveno priložnost za ljubitelje vina, da doživijo pričakovanje in vzhičenje ob pridobivanju izjemnih vin v zgodnji fazi. Povezuje vznemirjenje investiranja z uživanjem nekaterih najboljših vin na svetu. Ne glede na to, ali ste izkušen zbiratelj ali navdušen ljubitelj vina, je kampanja En Primeur dogodek, ki ga ne smete zamuditi.