0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Poslovna darila: Pristna eleganca za navdihujoče trenutke

Pristna eleganca: Poslovna darila za navdihujoče trenutke

05.07.2023

Iskanje popolnih poslovnih daril, ki bodo izražala vašo izjemnost in skrbno izbran okus, je lahko izziv. Vendar vam pri tem lahko pomagamo. Naša razkošna ponudba poslovnih daril vključuje vrhunska vina vseh kategorij in kakovosti, inovativne vinske pripomočke, žgane pijače za razvajanje brbončic, peneča vina iz vsega sveta ter izbrane gourmet izdelke, ki bodo navdušili prejemnike. Vsa poslovna darila so skrbno pripravljena in unikatno pakirana, saj želimo ustvariti nepozaben vtis na vaše stranke.

 

Vina kot odlična poslovna darila

Naša kategorija vin je kot draguljarna za vinske navdušence. Kvalitetna vina so kot nalašč za poslovna darila. Ponujamo vina vseh kategorij in kakovosti, ki bodo zadovoljila tudi najbolj rafinirane okuse. Ne glede na to, ali iščete elegantno belo vino, bogato rdeče vino ali osvežilni rose, boste pri nas našli izbrane steklenice, ki izžarevajo vrhunsko kakovost in izjemne arome. Naša izjemna ponudba vključuje vrhunska vina iz različnih regij sveta, ki so skrbno izbrana zaradi svojih edinstvenih značilnosti in izjemnega užitka ob vsakem požirku.

Poleg vrhunskih vin vam nudimo tudi inovativne vinske pripomočke, ki bodo navdušili vse ljubitelje vina. Izstopa naša kolekcija inovativnih zamaškov RePour, ki omogočajo shranjevanje odprtih steklenic vina za domačo ali profesionalno uporabo z daljšim časom svežine do 2 meseca. Z uporabo teh inovativnih pripomočkov lahko uživate v svežini, okusu in aromi vašega najljubšega vina, tudi po odprtju steklenice. Zamaški RePour so idealna izbira za poslovna darila za vse ljubitelje vina, saj z njimi ohranite vrhunsko kakovost vina še dolgo po prvem odprtju.

 

Žgane pijače za poslovna darila

V naši ponudbi boste našli tudi raznolike žgane pijače vseh kategorij in kakovosti. Naše žgane pijače vključujejo rume, viskije, tekile, vodke, sadne destilate, konjake, armanjake, mezcal, gin, likerje in grenčice. Vsaka steklenica žgane pijače je skrbno izbrana za svojo izjemno aromo in kakovost ter je predstavljena v lepo oblikovanem darilnem pakiranju, ki dodaja pridih elegance in prestiža.

Poslovna darila

 

Penina

Ne glede na to, ali iščete poslovna darila za poslovne partnerje, sodelavce ali stranke, bodo naša peneča vina iz celega sveta popolna izbira. Ponujamo vam vrhunska peneča vina, ki bodo dodala šarm in praznično vzdušje vsaki posebni priložnosti. Naša izbira zajema penine Prosecco, Champagne in druge vrhunske penine, ki bodo navdušile tudi najbolj zahtevne okuse.

 

Gourmet izdelki za piko na i

Poleg vinskih užitkov vam predstavljamo tudi izbrane gourmet izdelke, ki bodo dopolnili darilo in prinesli dodatno razkošje. Naša zbirka gourmet izdelkov vključuje domače paštete Jež, suhe mesnine Kodila, posebne salame BioSing, unikatni in odličen tatar iz suhozorjene govedine Delikatessen Gorenc ter vrhunske vinske kozarce Lehmann, ki so izdelani za profesionalno in domačo uporabo ter ponujajo najvišjo kakovost. Z izbranimi gourmet izdelki lahko svojim poslovnim partnerjem in strankam omogočite izkušnjo prave kulinarične razkošnosti.

Praline

 

Pri izbiri poslovnih daril je prvi vtis izjemno pomemben. Zato skrbimo, da so vsa naša poslovna darila skrbno pripravljena in unikatno pakirana. Vsako naročilo lahko tudi personalizamo in prilagodimo vašim željam. Z našimi darili boste izrazili svojo pozornost, cenjenje in izstopali med konkurenco. Naj bo vaše poslovno darilo izraz vrhunske kakovosti in nepozabnega okusa, ki bo navdušilo vaše stranke, poslovne partnerje in sodelavce.