0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Facebook in instagram novoletna nagradna igra

Facebook in instagram novoletna nagradna igra

21.12.2023

Splošni pogoji in pravila nagradne igre Drinx na Facebooku in Instagramu: »NOVOLETNA NAGRADNA IGRA«

1. SPLOŠNE DOLOČBE

V skladu s temi splošnimi pogoji in pravili organizator Drinx (BAR GROUP, Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje) prireja nagradno igro DRINX  (v nadaljevanju nagradna igra) na Facebooku in Instagramu na svojih profilih (drinx.si).

2. POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v zunajzakonski življenjski skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega). Organizator ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale podatke ob prijavi v nagradno igro. Poslovno sodelovanje ali vzpostavitev poslovnega sodelovanja z organizatorjem ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s pogoji nagradne igre.

3. NAMEN IN TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Namen nagradne igre je promocija izdelkov iz trgovine Drinx ter podelitev 2 nagrad. Nagradna igra traja od 21. 12. do 27. 12. 2023 do 23.59.

4. NAGRADNI SKLAD

Nagrada na Facebooku je 1xCodorníu darilni paket, na Instagramu pa 1xShanky's Whip darilni paket. Na vsakem kanalu bo izžrebana ena nagrada. Vrednost posamezne nagrade ne presega vrednosti 42 EUR in zanjo ni treba odvesti dohodnine.

4. POGOJI SODELOVANJA

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da polnoletna fizična oseba v času trajanja nagradne igre, med 21. 12. in 27. 12. 2023, na Facebooku ali Instagramu odgovori na zastavljeno nagradno vprašanje. Če oseba na vprašanje ne odgovori in objavo samo všečka, se to ne šteje kot sodelovanje v nagradni igri. Oseba lahko na nagradno vprašanje odgovori samo enkrat oziroma bo štet samo en odgovor, tudi če bo na nagradno vprašanje odgovorila večkrat.

4. RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Naključno žrebanje nagrajencev bo organizator izvedel 28. 12. 2023, nagrajenca pa na isti dan obvestil o zmagi v nagradni igri, in sicer v komentarju pod objavo za nagradno igro na Facebooku in Instagramu.

5. PREVZEM NAGRADE

Potem ko sta nagrajenca obveščena o zmagi v nagradni igri morata v roku 10 delovnih dni organizatorju sporočiti svoje kontaktne podatke (ime in priimek) ter dokazilo o polnoletnosti. Nagrajenec nagrado prevzame v trgovini Drinx v Ljubljani ali v Trebnjem oziroma se z organizatorjem dogovori za pošiljanje nagrade. V primeru, da nagrajenec v roku 10 delovnih dni po žrebu organizatorju ne sporoči svojih kontaktnih podatkov, organizator nagrade ni dolžen podeliti. Nagrade ni možno zamenjati ali namesto nje prejeti denarne protivrednosti.

6. DAVKI IN AKONTACIJA DOHODNINE

Nagrade v vrednosti do 42 EUR niso obdavčene po Zakonu o dohodnini.

7. ODGOVORNOSTI IN PRAVICE ORGANIZATORJA

Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

kakršnekoli neželene posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,

kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora obvestiti udeležence na svojih družbenih omrežjih ali na spletni strani. V takšnem primer udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vsi nagrajenci dovoljujejo javno objavo imena in priimka nagrajencev na spletni strani www.drinx.si oziroma na družbenih omrežjih drinx.si. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov, prejetih za namen nagradne igre, ne bo uporabljal za namene nadaljnjega trženja, promocije ali katerekoli druge dejavnosti.

9. KONČNE DOLOČBE

Ta pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre, to je z 21. 12. 2023. Pritožba na razglasitev nagrajencev ni možna.

V Ljubljani, 20. 12. 2023.