0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
  • Domov
  • / Novice
  • / Popestirte december s šampanjci Pierre Mignon

Popestirte december s šampanjci Pierre Mignon

09.12.2022

Praznični dnevi so tu, večina nas hiti po zadnjih sestankih, poslovnih kosilih in načrtuje kako bomo preživeli ta sklepni del leta.

Vsekakor je dober šampanjec pijača, ki skoraj ne sme manjkati v teh dneh. V poplavi pestrega izbora pa se je včasih težko odločiti za pravo steklenico, zato vam tokrat predstavljamo hišo Pierre Mignon, ki bo prepričala okus še tako petičnega poznavalca.

Maison Pierre Mignon se nahaja v osrčju doline reke Marne, v kraju Le Breuil. Območje je prepoznano po kakovostnem pinot meunierju in pretežno polovico vinogradov imajo zasajenih s to sorto. Pierre in Yiveline Mignon, skupaj s svojima otrokoma skrbita za 18 hektarjev vinogradov, ki so zasajenih na nekaj boljših Cru legah po celotni Šampanji. Ranvo kombinacija in diverziteta terrorijev jim omogoča pridelavo izjemno karakternih, velikih šampanjcev.

Pri Maison Pierre Mignon se poslužujejo zelo striktne selekcije grozdja in moštov, še posebej pozorni so tudi na fermentacijske procese. Vse to, z željo po pridelavi prvovrstnega šampanjca. Osnovna vina, ki jih zaradi teh korakov pridobijo so izjemno bistra, manj je potrebe po filtraciji, s tem pa zadržijo vse aromatske profile in okuse. Kakovost šampanjcev pa priznavajo številne restavracije pri nas in po svetu. Andreas Larsson – svetovni sommelierski prvak leta 2007 je njihovemu Blanc de Blancs letnika 2010 namenil oceno 90/100.

Inovativnost Maison Pierre Mignon se kaže tudi v širokem naboru šampanjcev, ki jih ločijo v tri linije. Klasična, ki zadovoli širok okus pivca in se ponaša različnimi neletniškimi pa tudi letniškimi vini. Original nagovarja mlajše pivce, stil šampanjca pa je atraktiven in saden. Sublime pa je prestižna linija, o kateri govori že sam izgled steklenic.

Da boste šampanjce Pierre Mignon še lažje spoznali in se prepričali o njihovi kakovosti, smo vam pripravili posebno akcijo. Od 09. 12. 2022 do vključno 12. 12. 2022 smo na celotno ponudbo šampanjcev Pierre Mignon omogočili 10 % popust! Pohitite in izkoristite priložnost, predvsem pa se razvajajte v izbranih okusih šampanjcev Pierre Mignon.

Naj bodo praznični dnevi zaznamovani z iskrivo penečo izbiro, ki bo povzdignila vzdušje večera in obogatila druženje z našimi najbližjimi …

Na zdravje!

Preveri ponudbo in izkoristi 10 % popust na vse šampanjce Pierre Mignon >>>