TAGLIATELLE so dolge ploščate valjane jajčne testenine širine 4 mm. Oblika izvira iz Toskane. Primerne so za vse tipe omak, tradicionalno pa jih postrežemo z ragu alla bolognese...
CHITARRINE so dolge ploščate valjane jajčne testenine širine 2 mm. Tradicionalno so se pripravljale z orodjem, podobnim kitarskim strunam, od koder tudi ime. So kvadratne v...
Prava italijanska kremna rižota s šparglji, pripravljena z najboljšim rižem za rižote - carnaroli. 100% naravna, brez aditivov, pripravljena v zgolj 15 min.
Prava italijanska kremna rižota s črnim tartufom, pripravljena z najboljšim rižem za rižote - carnaroli. 100% naravna, brez aditivov, pripravljena v zgolj 15 min.
Prava italijanska kremna rižota z jurčki in melancani, pripravljena z najboljšim rižem za rižote - carnaroli. 100% naravna, brez aditivov, pripravljena v zgolj 15 min.
Tradicionalni balzamični kis iz Modene DOP, narejen po tradicionalnem postopku s staranjem v lesenih sodih, izključno iz kuhanega vinskega mošta. Prvovrstne surovine in dolg...
Tradicionalni balzamični kis iz Modene DOP, narejen po tradicionalnem postopku s staranjem v lesenih sodih, izključno iz kuhanega vinskega mošta. Prvovrstne surovine in dolg...
Balzamični kis iz Modene IGP, narejen po tradicionalnem postopku s staranjem v lesenih sodih, iz kuhanega vinskega mošta in staranega vinskega kisa. Je polnega telesa in...
Balzamični kis iz Modene IGP, narejen po tradicionalnem postopku s staranjem v lesenih sodih, iz vinskega mošta in staranega vinskega kisa. Je polnega telesa in sladkastega...