Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Ob prihodu v klet se izvede takojšnje stiskanje, da se kasneje v 24-48 urah izvede naravno bistrenje pri nizkih temperaturah. Vinar se glede na ciljno barvo odloči za čas pred fermentacijske maceracije v stiskalnici. Ko je mošt čist, se ga prenese v rezervoar iz nerjavečega jekla s hladnim sistemom, da se izvede kontrolirana fermentacija med 16-18ºC. Ko je alkoholna fermentacija končana, se vina hranijo v rezervoarjih, da ne pride do oksidacije, do stekleničenja in ustreznega devetmesečnega staranja v steklenici.
Šifra: 3412
Šifra: 3293
Šifra: 3292
Šifra: 4697
Šifra: 2678
Šifra: 3065
Šifra: 3273
Šifra: 1801
Šifra: 4835
Šifra: 2879
Šifra: 4949
Šifra: 4229
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B