Teden dni maceracije. V ustih je vino suho in sveže, sadne note se ponovijo, citrusi so lepo izraženi. Prijeten odhod je mandljasto grenkljat in mineralen.
Vino za samostojno uživanje ali pa spremljavo ob jedeh s škampi, rakovico ali pa hobotnico. Pet-nat, ki bi ga z veseljem ponudili tudi ob azijskih jedeh.
V kozarcu je vino srednje intenzivne rubinaste barve z opečnatimi odsevi. V ustih je vino mehko in bogato, v ospredju je sadnost črnih sadežev, lepo jo dopolni malenkost...
Teden dni maceracije. V ustih je vino suho in sveže, sadne note se ponovijo, citrusi so lepo izraženi. Prijeten odhod je mandljasto grenkljat in mineralen.
Teden dni maceracije. V ustih je vino suho in sveže, sadne note se ponovijo, citrusi so lepo izraženi. Prijeten odhod je mandljasto grenkljat in mineralen.
Emilio je jakot, nekdanji furlanski tokaj. V ustih je vino mehko, zaznavne so cvetlično-zeliščne note. Vino je mineralno, zlasti v mandljasto-medenem odhodu.
V ustih je vino sadno in sveže, malenkost zeliščno, tudi po kavi in čokoladi, v srednje dolgem odhodu pa nekoliko tanično in povsem na koncu tudi zaznavno mineralno.
V kozarcu je vino srednje intenzivne rubinaste barve z opečnatimi odsevi. V ustih je vino mehko in bogato, v ospredju je sadnost črnih sadežev, lepo jo dopolni malenkost...
Teden dni maceracije. V ustih je vino suho in sveže, sadne note se ponovijo, citrusi so lepo izraženi. Prijeten odhod je mandljasto grenkljat in mineralen.
Emilio je jakot, nekdanji furlanski tokaj. V ustih je vino mehko, zaznavne so cvetlično-zeliščne note. Vino je mineralno, zlasti v mandljasto-medenem odhodu.