Quintarelli je prava legenda v svetu Amarone, eno tistih imen, ki so postala simbol odličnega italijanskega vina po vsem svetu. Amarone Valpolicella Classico D.O.P. Selezione...
Brunello di Montalcino Riserva 1998 podjetja Biondi Santi je fino, visokokakovostno vino, ki ga proizvaja znana vinska klet Biondi Santi na območju Toskane v Italiji.
Prepustite se razkošnemu okusu vina 2016 Lodovico Antinori Tenuta di Biserno 'Biserno' Bibbona Toscana IGT. To izjemno rdeče vino je prava mojstrovina, ki jo je priznana družina...
Prepustite se razkošnemu okusu vina Brunello di Montalcino DOCG 2016 Valdicava. To izvrstno vino je prava mojstrovina, ki so ga v priznani kleti Valdicava v Toskani v Italiji...
Predstavljamo vino Mazzei Castello di Fonterutoli 'Siepi' 2018, pravo mojstrovino v svetu italijanskih vin. Ta izjemna mešanica grozdja sorte Sangiovese in Merlot je dokaz...
Madame Clicquot je leta 1818 ustvarila prvi poročeni rosé z dodajanjem rdečega vina v šampanjec z rumeno etiketo. Tako je nastal Veuve Clicquot Rosé, sadni in polni izraz sloga...
Moët Ice Impérial, prvi šampanjec na svetu, razvit posebej za uživanje z ledom v toplem vremenu. Zvest tradiciji inovacij hiše Moët & Chandon šampanjec Moët Ice Impérial...
Naturae je vrsta ekoloških vin brez dodanih sulfitov, ki razkrivajo posebno čiste, velikodušne in intenzivne arome. Vsako od njih je skrčeno na najnujnejše ter izraža značaj in...
Pretresi na začetku 20. stoletja in zlasti prva svetovna vojna, ki je uničila polovico Domaine Louis Roederer, so Léona Olryja Roedererja spodbudili k obnovi vinograda.
Odločil...
Pravi biser med vini Dom Pérignon: najbolj izjemno grozdje sort modri pinot in chardonnay in več kot 10 let zorenja na kvasovkah v kleteh. Paradoks: drzen in globok, a hkrati...
Toplo, pikantno rdeče vino iz kalifornijske sorte grozdja Zinfandel v osrednji kalifornijski dolini, ki poteka vzporedno s Tihim oceanom južno od San Francisca. Idealno se poda...
Modra frankinja je rdeča sorta grozdja, ki v Beli krajini dosega najvišjo kakovost. Večmesečno dozorevanje vina v velikih hrastovih sodih, daje vinu bogato, rdeče rubinasto...