Rodil se je v najmlajšem vinogradu, tistem, ki že od leta 2008 daje cvetlični in sadni vonj Barolu di Borgogno: FOSSATI. Zori vsaj 4 leta v najmanjših sodih, ki uspejo povečati...
Iz ročno trganega nebbiola s spontano fermentacijo v betonskih posodah približno 15 dni pri temperaturi od 22 do 28 °C. Sledi rahlo stiskanje in zorenje nekaj več kot 2 leti v...
Gre za kupažo treh vina, združenih eno. Cesare je sin treh različnih zgodb, ki so jih želeli povzeti v akronimu 82 03 14. Sestavljen je iz 45 % Barolo 2014, 35 % Barolo Riserva...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.