Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Ročno obrano grozdje pred fermentacijo pod nadzorovano temperaturo odstranijo peclje in zdrobijo z maceracijo lupine, da se izvlečejo najboljše sestavine. Dodatek vinskega alkohola v idealnem trenutku vzpostavi ravnovesje med vinskim telesom in cvetico. Ta trenutek izbere vinar ob strogem nadzoru temperature in gostote fermentacije, kasnejše pa je odvisno od sorte vinske trte, stopnje zorenja in zahtevane končne sladkosti.
Šifra: 2630
Šifra: 2400
Šifra: 3996
Šifra: 2914
Šifra: 405
Šifra: 4213
Šifra: 2450
Šifra: 2446
Šifra: 2723
Šifra: 3987
Šifra: 4576
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B