Videz: nežno roza z vijoličnimi odsevi Vonj: gozdne jagode, češnje in maline Okus: razvije se s prijetnim občutkom svežine in konča z okusom sladkih mandljev in ribeza SOMMELIER PRIPOROČAS hrano: osvežilni aperitiv, odličen z mesom (mariniran goveji karpačo, T-bone), ribjimi jedmi (mariniran file lososa na sveži mladi solati z mediteransko soljo in zelišči) in testeninami (domače sveže testenine, začinjene s svežimi jadranskimi škampi)Potencial staranja: najboljši v letu, v katerem je dan na trg, v temnem prostoru pa se stara do 3 leta NAČIN PROIZVODNJE Vinorodna regija: Brda Oblika vinograda: terase Nadmorska višina: 50 - 200 gostota zasaditve: 4000 - 5000 trt / haStarost vinogradov: 15 - 25 let Vrsta tal: lapor, flis Podnebje: submediteransko, mešanica toplega morskega zraka in vpliv hladnih alpskih vetrov Integrirana proizvodnja z nadzorovanim poreklom.
Slika je simbolična in se lahko razlikuje od serije do serije.
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.