Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
To vino hranimo v rezervoarju 6 do 8 mesecev pred malolaktično fermentacijo, nato ga damo v sode Damy za 1,5 leta. V sodu se dolije prazen prostor, postopek, imenovan 'ouillage'. To je enako drugačno od vin Sous-Voile Jura, ki se ne dolivajo in se tako vino izgubi v sodu s procesom staranja.
Šifra: 1372
Šifra: 4928
Šifra: 2997
Šifra: 218
Šifra: 5267
Šifra: 2728
Šifra: 156
Šifra: 5958
Šifra: 2913
Šifra: 1864
Šifra: 3717
Šifra: 2432
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B