Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
TIP OBIRANJA: ročno
ČAS: drugi teden aprila
STARANJE: hrast hrast hrast : da
VRSTA: Sodi za tretjo uporabo
ČAS: 6 mesecev
ČAS PRIDOBIVANJA VINA SKUPNI ČAS MACERACIJE: 25 dni
Najvišja TEMPERATURA FERMENTACIJE: 28 ºC
Kvas: izbrane kvasovke
JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA: 100 % JABOLČNO-MLEČNA FERMENTACIJA
KLARIFICIRANJE IN STABILIZACIJA: Naravno z ohlajanjem
Čas zorenja v kleti: 9 mesecev
MINIMALNI ČAS V STEKENI: 6 mesecev POTENCIAL: 7 let
Šifra: 2621
Šifra: 4673
Šifra: 3883
Šifra: 5835
Šifra: 5879
Šifra: 4286
Šifra: 3704
Šifra: 2405
Šifra: 4953
Šifra: 2876
Šifra: 2692
Šifra: 5983
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B