0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €

Gin Tanqueray Rangpur 0,7 l

Šifra: 944
Tanqueray Rangpur Lime Gin vsebuje štiri značilne rastlinske sestavine njihovega Tanqueray London Dry Gin kot osnovo. Nato dodajo tri nove: lovorjev list, ingver in že omenjeno limeto Rangpur.
Preberite več

Značilnosti izdelka:

Država: Anglija
Litraža: 0,7
Proizvajalec: Tanqueray
Vsebnost alkohola: 41

Preveri zalogo po poslovalnicah

Na zalogi (čas dostave 1-2 dni)
Cena:
29,90 €

Tanqueray Rangpur je bil ustvarjen leta 2006. Je izredno svež gin na osnovi citrusa, poimenovanega rangpur limeta, ki izhaja iz Indije in ima karakteristike sveže limete in socne mandarine. Poleg rangpur limet so ginu dodani še lovorjevi listi in ingver, ki nadgrajujejo klasicen recept gina Tanqueray London Dry iz leta 1830. Tanqueray Rangpur je prav tako štirikrat destiliran in je osnovan na štirih klasicnih sestavinah: brinovih jagodah, koriandru, korenini angelike in sladkem korenu, dodatek rangpur limete, ingverja in lovorjevih listov pa mu doda eksoticen in svež pridih citrusov.

Tanqueray Rangpur gin je prejel vec nagrad, med drugim tudi srebrno medaljo na 2016 World Spirits Awards v San Franciscu. To je gin pred svojim casom in je popolna izbira za odkrivanje sveta gina in okusov. Poizkusite ga še danes!