CHITARRINE so dolge ploščate valjane jajčne testenine širine 2 mm. Tradicionalno so se pripravljale z orodjem, podobnim kitarskim strunam, od koder tudi ime. So kvadratne v...
Krhki, hrustljavi, dolgi grisini iz polnozrnate moke iz Piemonta. Ročno raztegnjeni in pripravljeni po tradicionalnem receptu. Primerni tudi za vegane.
Mini čili papričice polnjene s pecorino ovčjim sirom so tipična italijanska predjed. Čili papričice ciliegione so srednje pekoče in okrogle oblike, podobne češnjam. Postrežemo...
Fileji slanih inčunov (Engraulis encrasicolus L.) v ekstra deviškem oljčnem olju so nepogrešljiva sestavina mediteranske kuhinje. Serviramo jih na brusketah, dodamo na pice, v...
Balzamični kis iz Modene IGP, narejen po tradicionalnem postopku s staranjem v lesenih sodih, iz vinskega mošta in staranega vinskega kisa. Je polnega telesa in sladkastega...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.