Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Njeno mojstrstvo, eleganca in pristnost se odražajo v cavi, ki je podedovala njeno ime. Leta 1984 je šel v prodajo prvi letnik, pionir v tistem času, da je bil prvi, ki je v mešanico vključil sorto Chardonnay.
Načrtujemo optimalen trenutek za obiranje vsake sorte. Po odstranitvi pecljev in stiskanju grozdja dobimo mošt. Dodamo izbrani kvas in mošt fermentira pri temperaturi med 15 ºC in 17 ºC. Ko je postopek fermentacije končan in se vina stabilizirajo, pride do mešanja in nastalo vino se ustekleniči skupaj z liquer de tirage (mešanica sladkorja in kvasa). Steklenice so shranjene v podzemnih kleteh (pri konstantni temperaturi 17 ºC), kjer pride do druge fermentacije, ki ji sledi obdobje staranja v stiku s kvasnimi droži. Vino skupaj preživi na drožeh najmanj 15 mesecev, potem ko pride do odstranjevanja (vrtenje steklenic, da se olajša usedanje in naknadno izločanje droži) in degoržiranja, ko se izločijo usedline iz druge fermentacije in doda ekspedicijski liker. , postopek, ki določa preostale sladkorje v kavi. Končno je steklenica dokončno zamašena.
Šifra: 4229
Šifra: 2678
Šifra: 2677
Šifra: 2703
Šifra: 3067
Šifra: 3065
Šifra: 2683
Šifra: 2682
Šifra: 3273
Šifra: 3272
Šifra: 4867
Šifra: 4682
Šifra: 4971
Šifra: 3388
Šifra: 3059
Šifra: 1878
Šifra: 3886
Šifra: 3720
Šifra: 4647
Šifra: 3515
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNa vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.