Košarica je prazna
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2BNjeno mojstrstvo, eleganca in pristnost se odražajo v cavi, ki je podedovala njeno ime. Leta 1984 je šel v prodajo prvi letnik, pionir v tistem casu, da je bil prvi, ki je v mešanico vkljucil sorto Chardonnay.
Načrtujemo optimalen trenutek za obiranje vsake sorte. Po odstranitvi pecljev in stiskanju grozdja dobimo mošt. Dodamo izbrani kvas in mošt fermentira pri temperaturi med 15 ºC in 17 ºC. Ko je postopek fermentacije končan in se vina stabilizirajo, pride do mešanja in nastalo vino se ustekleniči skupaj z liquer de tirage (mešanica sladkorja in kvasa). Steklenice so shranjene v podzemnih kleteh (pri konstantni temperaturi 17 ºC), kjer pride do druge fermentacije, ki ji sledi obdobje staranja v stiku s kvasnimi droži. Vino skupaj preživi na drožeh najmanj 15 mesecev, potem ko pride do odstranjevanja (vrtenje steklenic, da se olajša usedanje in naknadno izločanje droži) in degoržiranja, ko se izločijo usedline iz druge fermentacije in doda ekspedicijski liker. , postopek, ki določa preostale sladkorje v kavi. Končno je steklenica dokončno zamašena.