Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Rezultat fermentacije riža, vode, kvasa in Kôji (naravni encim, ki omogoča pretvorbo škroba v sladkor). Ta Nihonshu je narejen iz riževih zrn Koshi Hikari. Če je predpisana minimalna stopnja poliranja riževih jedrc 60 %, mora biti vsaj 40 % zunanjega riževega zrna polirano.
Barva: prozorna.
Nos: svež, saden, cvetlični, note grozdja, sliv, mineralov, pridih morskih alg.
Okus: Bogat, mineralen, sadna sliva, note riževega prahu, začimb, koriandra.
Zaključek: Dolgotrajen, zaobljen.
Šifra: 814
Šifra: 6035
Šifra: 4350
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B