Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Mešanica grozdja: 85 % Cabernet Sauvignon 15 % Cabernet Franc
Pridelek: Pričetek trgatve je bil tretji teden septembra, 2 do 3 tedne pozneje kot prejšnja leta, predvsem zaradi nizkih temperatur spomladi, ki so povzročile zamudo pri razvoju grozdja. Trgatev se je končala v drugi polovici oktobra, s popolnoma zrelimi plodovi, odličnim razvojem polifenolov, uravnoteženostjo sladkorja in vsebnostjo alkohola.
Pridelava vina: Primarna fermentacija je potekala v kadeh iz nerjavečega jekla z nadzorovano temperaturo pri temperaturi 30-31 °C. Maceracija kožic je trajala 15 dni za cabernet sauvignon in cabernet franc, s kombinacijo prečrpavanja in odcejanja. V jeklenih kadeh je potekala tudi jabolčno-mlečna ali sekundarna fermentacija.
Staranje: Vino je 24 mesecev zorelo v sodih iz francoskega hrasta in še nekaj mesecev v steklenici, preden je bilo dano na trg.
Šifra: 362
Šifra: 3683
Šifra: 1931
Šifra: 397
Šifra: 1837
Šifra: 1703
Šifra: 433
Šifra: 3290
Šifra: 2684
Šifra: 3510
Šifra: 1815
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B