0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Dodaj v priljubljene

Grenčica Vermouth Rosso Di Torino Superiore Mirafiore 0,75 l

Šifra: 5049
Izumili so ga v 18. stoletju, cenjen na savojskem kraljevem dvoru, a znan po vsem svetu. Gre za aromatizirano vino, ki ga je Mirafiore začel pridelovati v zgodnjih 1900-ih. Danes reinterpretirajo zgodovinske recepte, ki temeljijo na 46 elementih, vključno s koreninami, cvetovi, sadjem in začimbami, ki so naravno ekstrahirani in zmešani z osnovnim vinom v skladu s tradicijo, z dodatkom sladkorja in alkohola.
Preberite več

Značilnosti izdelka:

Država: Italija
Litraža: 0,75
Proizvajalec: Casa E. di Mirafiore dal 1858
Vsebnost alkohola: 17

Preveri zalogo po poslovalnicah

Na zalogi (čas dostave 1-2 dni)
Cena:
24,90 €

Izumili so ga v 18. stoletju, cenjen na savojskem kraljevem dvoru, a znan po vsem svetu. Gre za aromatizirano vino, ki ga je Mirafiore začel pridelovati v zgodnjih 1900-ih. Danes reinterpretirajo zgodovinske recepte, ki temeljijo na 46 elementih, vključno s koreninami, cvetovi, sadjem in začimbami, ki so naravno ekstrahirani in zmešani z osnovnim vinom v skladu s tradicijo, z dodatkom sladkorja in alkohola.

GROZDJE, IZ KATEREGA JE PRIDELAN: Piemontska bela in rdeča vina, Moscato in Nebbiolo

ZELIŠČA China Calissaia, China Succirubra, korenina encijana, aromatični calamus, sladka pomaranča (lupina), grenka pomaranča (lupina), pelin, ploščata rabarbara (korenina), Achillea moscata (cvetovi), lovor (listi), florentinski ireos, cejlonski cimet, Centaurea, baldrijan, genzianella (gojijo v Piemontu), bezeg (cvet), lipa, cedoaria, chiretta, rastlina vijolice, koriander, nageljni (nohti), kapska aloja, ingver, citrin, sandalovina, kardamom, muškatni orešček, jagode vanilije, nežni absint ( gojijo v Piemontu), listi artičoke (gojijo v Piemontu).

PRIPOROČENA KOMBINACIJA Priporočamo, da ga poleti postrežete hladno in z ledom, kot aperitiv ali ob koncu obroka. Pozimi so odlične tri žlice v skodelici tople vode kot zeliščni čaj. Osvežilno gladko, poteši žejo v mixologiji.