Košarica je prazna
Preveri zalogo po poslovalnicah
Glavno vlogo prepuščajo naravi. Skušajo jo čim bolje razumeti v vinogradu in kleti ter tako pridelati najboljše vino, ki naj odraža značilnosti oziroma karakter terena in podnebnih pogojev (terroir) ter sort, iz katerih je pridelano.
Način pridelave: klasična metoda
Sortni sestav: chardonnay (50–70 %) za karakter in aromatičnost, rebula (30–50 %) za eleganco in svežino
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 24 mesecev
Nepovreti sladkor: brut (suho) 6–7 g/l
Skupne kisline: 6,0 g/l
Šifra: 3806
Šifra: 3897
Šifra: 1568
Šifra: 538
Šifra: 541
Šifra: 3175
Šifra: 3871
Šifra: 559
Šifra: 4274
Šifra: 1857
Šifra: 568
Šifra: 4858
Vabljeni k registraciji za varen nakup in spremljanje statusa naročil.
RegistracijaNakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija B2B