Pridelan zgolj ob najboljših letnikih, ko narava upa, da bo človeška roka naredila najobljše. Izbor najboljšega grozdja, iz vinogradov, ki so zgodovinsko obrodili najboljše.
Iz ročno trganega nebbiola s spontano fermentacijo v betonskih posodah približno 15 dni pri temperaturi od 22 do 28 °C. Sledi rahlo stiskanje in zorenje nekaj več kot 2 leti v...
Gre za kupažo treh vina, združenih eno. Cesare je sin treh različnih zgodb, ki so jih želeli povzeti v akronimu 82 03 14. Sestavljen je iz 45 % Barolo 2014, 35 % Barolo Riserva...
Etiketa Platinum predstavlja edinstveno tradicijo Fontanafredda, več kot 160-letno zgodovino. Grozdje nebbiolo, uporabljeno za pridelavo tega Barola, raste na ilovnatih tleh,...
Izraz območja, Gavi iz občine Gavi, ki je pridelano iz sorte cortese in ga odlikujejo intenzivnost cvetnih arom, mineralnost in odličen okus. Vino, ki traja skozi čas, pridobiva...
Družina Antinori se ukvarja z pridelavo vina že ve kot 6 stoletij, vse odkar je leta 1385 Giovanni de Piero Antinori postal član »Arte Fiorentina«, vinarskega ceha v Firencah....
Vino se v kozarcu sveti svetlo in intenzivno slamnato rumeno barvo.Intenzivne in pikantne note dopolnijo arome breskve in limone – nežno podprte z dimljenimi mineralnimi namigi.
Kristalno čiste, slamnato rumene barve z gosto teksturo. Intenziven vonj po zrelih marelicah, v ustih breskev in nežni marelični toni, podčrtani z zeliščnimi notami.
Rizling Ockfener, nedvomno eno najdragocenejših rastišč rizlinga na svetu, se veličastno dviga v ozki stranski dolini Saarja. Ta gora s svojimi skeletnimi devonskimi skrilastimi...
Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo, s katero bomo verificirali vaš e-poštni naslov. Verifikacija e-poštnega naslova je potrebna samo ob prvi prijavi. Po uspešni verifikaciji se bo izbrani izdelek samodejno dodal v opomnik.
Uspešno
Izdelek ste uspešno dodali v opomnik. Ko bo izdelek na zalogi boste o tem obveščeni na vaš email naslov.